SZOLGÁLTATÁSAIM

TANÁCSADÁS

Elérkezett az Ön ideje, és szeretne a saját maga főnöke lenni? Nem tudja, hogyan is fogjon hozzá? Nincs tisztában az adózási formák sokaságával? Vagy csak egyszerűen nehéz eldöntenie, hogy egyéni vállalkozó legyen, vagy gazdasági társaságot alapítson? Vagy csak egyszerűen nehéz eldöntened, hogy egyéni vállalkozó légy, vagy gazdasági társaságot alapíts?

Ne aggódj, mindenki így kezdi!

Néha még egy tapasztalt könyvelő sem lehet biztos abban, hogy az általa ajánlott adózási forma a legjobb választás leendő ügyfelének. Egy gazdasági év során is folyamatosan változik a vállalkozás jövedelmezősége, az eszköz igényessége, tevékenységének kereslete. Ezek mind befolyásolják az optimális adózási- és vállalkozási forma kiválasztását. Célom az, hogy az általam adott tanácsok segítségével együtt megtaláljuk a közel optimális választást a hőn áhított tevékenység végzésére!

Ha már működő vállalkozása van, a kezdeti nehézségeken túllendült. Ugyanakkor a folyamatos változás miatt minden évben célszerű átgondolni a következő évi adózási működési környezetben rejlő lehetőségeket. Akkor is tudok segíteni, ha csak egy „második szakvéleményre” van szüksége, vagy ha a mostani könyvelője nem ad megfelelő támogatást Önnek.

Tanácsadásom óradíjas szolgáltatásként vehető igénybe, de ha vállalkozása könyvelését rám bízza, a díj az első havi számviteli szolgáltatás díjából jóváírásra kerül.

Könyvelés – bérszámfejtés

Akár vállalkozást indítana, akár könyvelőt váltana, nálam teljeskörű megoldást talál könyvelési igényére! A számviteli- és adózási feladatok szinte teljes egészét rám bízhatja!

Egyéni vállalkozók és közhasznú szervezetek egyszeres könyvvitelét, gazdasági társaságok kettős könyvitelét teljeskörűen vállalom, beleértve a biztosítottak bérszámfejtését, kapcsolattartást a központi- és önkormányzati adóhatósággal, a társadalombiztosítási szervvel. Megbízásom ideje alatt nem lesz gondja a bevallásokkal és bejelentésekkel, azok is mind-mind szolgáltatásom részét képezik. Nekem az ügyfelem és vállalkozása a szívügyem, így az alapítástól kezdve folyamatosan együtt lélegzem-gondolkodom megbízómmal. Ezáltal többet nyújtok, mint gondolná. A Magyar Könyvelők Országos Egyesületének tagjaként felkészült szakmai háttérrel rendelkezem, és szakmai felelősségbiztosítás mellett biztos kezekben tudhatja vállalkozása adózási-számviteli működését.

Kérjen vállalkozására szabott ajánlatot online!

Oktatás

Pénzügyi-számviteli ügyintéző képzésen veszel részt, és problémád van a könyvvezetés- és beszámolókészítés, vagy a gépi könyvvezetés tantárggyal? Ez a két tantárgy a könyvelés alapja. Ha ezekben elakadsz, vagy az alapokat nem sajátítod el, nem mélyíted el megfelelően, küszködni fogsz a teljes képzés során, és a jövőben a mérlegképes könyvelő képzésen is.

Mérlegképes könyvelőnek tanulsz, de nehezen érted meg a beszámoló logikai összefüggéseit? A gazdasági események nem életszerűek, és ezért nem is érted meg a kontírozás lépéseit, a könyvelés összetettségét?

15 éves tanítási rutinnal segíthetek megérteni Neked a számvitelt, és a gépi könyvvezetést az alapoktól egészen a legfelsőbb szintekig. Kiváló tanáraim tudása, a közel 20 éves könyvelési rutin a garancia arra, hogy szinte mindent el tudok magyarázni érthetően, amiben elakadsz. Akár 1-2 alkalommal, akár hosszabb ideig van szükséged segítségre, én végig támogatni foglak. Egyénileg és csoportosan is vállalom a vizsgára felkészítést, számomra nincs akadály.

Írd meg igényedet online, ajánlatom megküldöm igényre szabottan!